Nyhets-Info - 2016-12-08

Tremec T56 till Corvette C5 + Z06! Vi renoverar och monterar!


 

Tremec T56 6-växlade växellådor till Corvette C5 Standard + Z06!

Efter ett antal lyckade Tremec T56 renoveringar har vi nu hög kompetens att också demontera, renovera och återmontera i din Corvette C5 Standard eller Z06 (tätstegade). Kontakta oss för offert och tidsplanering.

Vi börjar med urmontering av växellådan. På Corvette innebär detta en stor operation eftersom hela drivlinan måste demonteras. Hela drivlinan demonteras i ett stycke med kardandtång, växellåda, differential och bakaxel.Därefter separeras lådan från drivlinan.Lådan monteras på arbetsbordet och isärmonteringen påbörjas.Med alla delarna på arbetsbordet kontrolleras vilka delar som är skadade. Det vanligast förekommande problemet är defekta synkringar mellan 1an och 2ans växlar.Alla defekta delar byts ut mot GM original, bl.a. synkringar med kolfiberbelägg. Därefter är det "bara" att montera ihop lådan och återmontera i bilen!

Och vad kostar nu detta?!

Demontering av växellåda i C5 inklusive återmontering 12.000:-. Normalt två arbetsdagar. Tremec T56 demontering, kontroll, utbyte av synkringar för 1an och 2an 14.000:-. Utbyte av övriga eventuellt defekta delar tillkommer. Normalt två arbetsdagar + leveranstid för delar. Naturligtvis kan vi byta koppling, lager i kardan etc. samtidigt mot tillägg.

Kontakta Robert Palmqvist för offert och tidsplanering på 070-279 11 50!

Copyright ® 2016 VetteParts.se